Épületgépészet

Épület-
gépészet

Fűtés szerelés: Gyakorlatilag a piacon fellelhető összes fűtéstípust szereljük, közöttük a hagyományos radiátoros fűtésrendszereket, felület fűtési rendszereket (padló, fal, mennyezet), illetve ezek kombinációját is. Portfóliónkból nem maradhatnak ki továbbá a hőlégbefúvásos rendszerek, illetve a fekete sugárzók telepítése sem.

Vízszerelés: Vállalunk komplett vízhálózat felújítást, illetve természetesen új kivitelezéseket is. A vezetékhálózat kialakítását minden esetben ötrétegű csövekkel (UPONOR) oldjuk meg.

Gázszerelés: Amennyiben új rendszer kiépítéséről van szó, felmérjük a helyszínt, megtervezzük a rendszert és meg is valósítjuk azt. Továbbá felújítások során a teljes átalakítást is vállaljuk.

Villanyszerelés

Villany-
szerelés

Széles villanyszerelési portfóliónkba tartoznak a gyengeáramú kivitelezések (riasztó, kamera, tűzjelző), épületvillamosság (okos házak, villámhárítók, stb).

Felismerve az atomenergia környezetre gyakorolt káros hatásait, arra a következtetésre jutottunk, hogy a megújuló energiaforrások (napelem, hőszivattyú) telepítésével nagyban hozzá tudunk járulni Földünk megóvásához – ezért is döntöttünk a portfólió bővítése mellett.

Végül, de nem utolsó sorban, felkészült csapatunk igény esetén érintésvédelmi, tűzvédelmi, vagy akár villámvédelmi mérést, illetve annak jegyzőkönyveztetését is vállalja.

Generálkivitelezés

Generál-
kivitelezés

Az elmúlt években sokat láttunk, tapasztaltunk és még annál is többet tanultunk. Ezen tudásunkat úgy szerettük volna kamatoztatni, hogy ezzel vállalkozó partnereink munkáit könnyítsük meg.

Ezért generálkivitelezőként egy kézben tartjuk az építkezési projektek koordinációit.

Pályázatos kivitelezések terén is számottevő tapasztalatunk vannak, így amennyiben ilyen típusú munka koordinációjára van igényed, keress minket bizalommal!