Referenciák

Minden munkánkra egyformán büszkék vagyunk, de szeretnénk mégis kiemelni azokat,
amelyek valamilyen módon mégis a legközelebb állnak a szívünkhöz.
Minden munkánkra egyformán büszkék vagyunk,
de szeretnénk mégis kiemelni azokat,
amelyek valamilyen módon mégis
a legközelebb állnak a szívünkhöz.

Családi ház projekt

Sokáig munkáink jelentős részét a kisebb családi házas projektek tették ki. Ezek abszolút megalapozták a hitelességünket a szakmában és ennek köszönhetően ma nagyon sok céggel dolgozunk együtt, akikkel az egyes projektek rengeteg kreativitást és találékonyságot igényelnek. Mi pedig nagyon szeretjük a kihívásokat.

Csetényi kastély padlófűtése

Felújítása 2019 tavaszán indult és jelenleg is tart. Ebben a projektben a teljes felújítás kivitelezési munkáit koordináljuk.

Csetényi óvoda, dudari bölcsőde

A csetényi óvoda bővítését, illetve komplett felújítását a Csetényi Önkormányzat közbeszerzéses pályázat keretén belül 2016-ban kezdte meg.

Ennek a projektnek a teljes gépészeti feladatát látta el csapatunk, amibe a következők tartoztak: egy teljesen új kazánház kiépítése; komplett gázhálózat kialakítása; víz-, és fűtésszerelés és végül a konyhai szellőzőrendszer kiépítése.

A dudari bölcsőde projektet Dudar Község Önkormányzata rendelte meg 2017-ben. Hasonlóan a csetényi projekthez, itt is a gépészeti munkákat végeztük el, illetve mindezt kiegészítettük az épületvillamossági és a tűzjelző rendszerek kialakításával. A projekt része volt egy teljesen új fűtésrendszer (kazánházzal) illetve egy melegítőkonyha kialakítása is.

További referenciák

Az elmúlt közel 20 évben nagyon sok, sikeresen befejezett munkát tudhatunk a magunkénak. Büszkék vagyunk minden egyes projektünkre, a legkisebbektől a legnagyobbakig.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!